Steun ons en help Nederland vooruit

Mijn naam is Arwin Rood en ben sinds 2014 raadslid en sinds september 2016 fractievoorzitter voor D66 Hoorn. Ik ben in 1972 geboren in Amsterdam en als tweejarige verhuisd met mijn ouders naar de Sterflats in de Grote Waal te Hoorn. In deze bijzondere wijk ben ik blijven wonen, momenteel woon ik in de Boogschutter.

Ik ben moeilijk in een politiek hokje te stoppen maar mijn grootste drijfveer is de vrijheid van het individu. Deze vrijheid kunnen we echter alleen bereiken als we daar samen aan werken. Samen zullen we duidelijke – maar minder – regels moeten maken voor inwoners en ondernemers van deze mooie stad. Hier speelt communicatie een belangrijke rol zowel die van de gemeente als die van de inwoners. Ik zie het als mijn taak om een spil in deze communicatie te worden.

Sinds 2005 ben ik als ondernemer actief, eerst als zelfstandig grafisch vormgever (ZZP-er), daarna startte ik met twee compagnons PolderVondsten BV met als belangrijkste product Vind, een magazine over Kunst, Antiek, Geschiedenis en Archeologie. Het is dan ook evident dat daar mijn expertise ligt.

Burger en bestuur, verkeer, openbare ruimte en parkeren, economische zaken en financiën

Meer van Arwin Rood