Steun ons en help Nederland vooruit

Jack Heuwekemeijer

Afdelingssecretaris

Hoorn

Ik woon ruim 28 jaar met heel veel plezier in Hoorn. Alle 4 kinderen zijn er opgegroeid en wonen er nog steeds.

Ik voel mijzelf een wereldburger wiens wiegje toevallig op 3 januari 1957 in Amsterdam stond. Ik ga voor een duurzame en veilige wereld. Een wereld waar ieder mens recht heeft op een menswaardig plekje. Met ruimte en respect voor zijn of haar mening, geloof, cultuur, ras en/of geaardheid. Samen werken, samen leren, samen accepteren verrijkt een ieder van ons. Dit is wat ik actief wil ondersteunen in Hoorn. Dat is mijn overtuiging en die vind ik terug in D66.

Hoorn is een van Neerlands cultuur historische pareltjes aan het IJsselmeer. Een stad waar het goed toeven is. Een stad waar wij in vrijheid met elkaar kunnen leven en willen blijven leven. Dat gaat niet vanzelf. Ik wil er hard aan werken om in Hoorn die vrijheid te behouden en verder te versterken. Een stad waar voor ieder van ons een menswaardig plekje is, nu en in de toekomst.

In mijn werkzame leven ben ik begonnen als muziekuitgever. Helaas was muziek beroepsmatig toch niet voor mij weggelegd. Ik had ook nog een zakelijke kant in mij, waardoor ik in de internationale commerciƫle wereld (Morgan Advanced Materials Plc) terecht kwam. Ik heb leiding mogen geven aan bedrijven en projecten in Nederland en Europa. De verschillende Europese culturen zijn mij dan ook niet vreemd.

Binnen D66 en de gemeente Hoorn wil ik deze ervaring meenemen en gebruiken. Actief meewerken aan een duurzame en veilige gemeente. Een gemeente waar een ieder in alle vrijheid kan wonen en werken en bovenal genieten van het leven zoals hij of zij dat wil, met oog en respect voor elkaar.

Meer van Jack Heuwekemeijer